gototopgototop

Tancament  

HTML Online Editor Sample
gototopgototop

Aquestà web deixa d'estar actualitzada!

Podeu consultar totes les activitats que hem fet amb anterioritat al 23 de desembre de 2013.

La nova web està disponible a https://sites.google.com/a/xtec.cat/barrufetsantboi/

Escola Barrufet.

tornar_web_barrufet

Què és el PILE?

La nostra escola ha elaborat un PILE (Pla Integrat de Llengües estrangeres) amb la intenció de continuar avançant cap a un enfocament plurilingüe i multicultural . “Feeling English”("Sentir l’anglès”) es portarà a terme durant dos cursos escolars. El seu objectiu principal és millorar la competència comunicativa dels nostres alumnes tot motivant-los i fent-los “sentir” la llengua anglesa com quelcom especial, important i significatiu tant a l’escola com en les seves projeccions de futur.

Volem implicar els alumnes en el desenvolupament de petits projectes on puguin pensar, crear, parlar en anglès, utilizar les noves tecnologies, “visualitzar” i poder valorar els resultats de les experiències i engrescar a tota la comunitat educativa en una aposta per la millora de l'anglès a l'escola. El nostre vol ser un pla obert a altres projectes, col·laborant i intercanviant experiències amb altres països europeus (projecte e-Twinning Me and My World” al cicle inicial I cicle mitjà i “Euronet 50/50” de sostenibilitat a l’escola al cicle superior).
Hem ampliat significativament el temps d’exposició a la llengua anglesa en tots els cicles, introduïnt l’ensenyament i aprenentatge de continguts d’àrees no lingüístiques en anglès, fent participar l’alumnat activament en la normalització de la llengua anglesa a l’escola i sentir-se protagonista dels seu propi aprenentatge.

El nostre centre ha estat seleccionat a la convocatòria PILE 2012 pel Departament d’ensenyament, obrint-nos una porta a accedir a altres suports, formació del professorat, possibilitat d’aconseguir auxiliars de conversa i rebre ajudes econòmiques que ens ajudin a portar a terme els nostres objectius i a poder plantejar-nos noves metes.
Esperem les vostres visites a l'English Zone on mostrarem algunes de les activitats relacionades amb el projecte.

Pla Integrat Llengues Estrangeres

P I L E

   
| dimecres, 25. abril 2018 || Designed by: LernVid.com |