gototopgototop

Tancament  

HTML Online Editor Sample
gototopgototop

Aquestà web deixa d'estar actualitzada!

Podeu consultar totes les activitats que hem fet amb anterioritat al 23 de desembre de 2013.

La nova web està disponible a https://sites.google.com/a/xtec.cat/barrufetsantboi/

Escola Barrufet.

Tradueix  

tornar_web_barrufet

Projecte etwinning

Projecte etwinning

Imprimeix

L’escola Barrufet participa enguany en el projecte eTwinning “Me and my World” amb els alumnes de Cicle Inicial i Cicle Mitjà.

En aquest projecte els alumnes treballaran amb vuit països europeus en el desenvolupament d’una millor comprensió de si mateixos i del seu entorn més proper. Consolidaran la seva consciència cultural vers els seus llocs d’origen i els seus països, experimentaran amb l’art per activar la seva creativitat, es familiaritzaran i adquiriran habilitats TIC (tecnologies de la informació i la comunicació), milloraran el seu anglès com a llengua de comunicació internacional, involucraran a les seves famílies en moments puntuals i es sentiran protagonistes del seu propi aprenentatge. Gaudirem del “TwinSpace”, un espai privat i segur de treball a la xarxa que utilitzarem tots els centres escolars implicats en el projecte i que ens ofereix una sèrie d’eines per col·laborar i comunicar-nos.

Amb eTwinning l’alumnat i professorat tenen la possibilitat de crear un escenari nou i segur a l’aula en què poden desenvolupar destreses relacionades amb les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i el treball per projectes. Les barreres d’espai i temps desapareixen, la diversitat entra a formar part del treball d’aula i les realitats nacionals i el coneixement mutu contribueixen a crear una Europa comuna, més coneguda per tots i orgullosa de la seva pròpia diversitat.

eTwinning fomenta, per mitjà de les TIC, un ambient de cooperació, intercanvi d’informació i realització conjunta de tasques, que s’adapta bé als objectius del constructivisme, l’atenció a la diversitat i a una escola cada vegada més inclusiva.

   
| dijous, 19. abril 2018 || Designed by: LernVid.com |